Sporten in een TFM cabine

Doel van de activiteit

Doel van het sporten in een TFM cabine is om op een eenvoudige wijze fit te worden en gewicht te verliezen.

 

Intake

Voordat je met de behandeling start, wordt er een nul-meting gedaan. Op basis van deze gegevens en een persoonlijk gesprek wordt vastgesteld wat voor jou het beste trainingsprogramma is. Na 10 trainingen volgt er opnieuw een meting. Aan de hand hiervan word een nieuw trainingsprogramma vastgesteld.

 

inhoud activiteit

Tijdens het trainen voer je actief de oefeningen uit in een TFM sportcabine. In de cabine ligt een iPad waarop het programma en de oefeningen staan. De oefeningen worden afgestemd op jouw persoonlijke conditie. De oefeningen worden veelal liggend of zittend uitgevoerd. Hierdoor wordt jouw rug en jouw gewrichten ontzien van zware druk. In combinatie met de warme infraroodstraling is het sporten in een TFM cabine ideaal voor blessuregevoelige personen of personen met gewrichtsklachten. Om de beste resultaten te behalen wordt de TFM behandeling als kuur aangeboden. De kuur bestaat uit 10, 20 of 40 trainingen. Voor een goed resultaat is het noodzakelijk om 2 keer in de week te komen trainen. Elke training duurt 30 minuten en wordt op afspraak ingepland.

 

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan het sporten in een TFM cabine of heb je aanvullende vragen over deze activiteit? Meld je aan of stel je vraag via onze contactpagina, mail naar info@sportstudiograve.nl of bel met telefoon 06 4482 0732! Wij staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.


contact