intensieve training om snel fit te worden

Doel van de activiteit

Vergroten van conditie, verbranden van vet en opbouwen van spieren.

 

inhoud activiteit

HIIT is de afkorting voor High Intensity Interval Training. In korte tijd doe je een intensieve training die bestaat uit verschillende oefeningen gecombineerd met een korte periode van rust. De oefeningen volgen elkaar snel op. HIIT heeft een positief effect op conditie, vetverbranding en de opbouw van spieren. Je kunt er snel fit mee worden! Doordat de oefeningen elkaar zo snel opvolgen, werken je hart en longen namelijk extra hard.
Door de intensiteit van de oefeningen ga je in korte tijd explosief aan het werk en heeft je lichaam na de training meer tijd nodig om te herstellen. Zo zorgt HIIT ervoor dat je ook na de training vet blijft verbranden. Lekker! De HIIT lessen worden in groepen van vier personen aangeboden.

 

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan de HIIT-training of heb je aanvullende vragen over deze activiteit? Meld je aan of stel je vraag via onze contactpagina, mail naar info@sportstudiograve.nl of bel met telefoon 06 4482 0732! Wij staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.


contact