rots & water bewust van je eigen kracht

Doel van de activiteit

Rots en Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining. Je leert bij deze training door iets te doen met vooral veel beweging, en hier vervolgens over na te praten. Rots en Water is voor veel verschillende doelgroepen mogelijk, het is ontwikkeld voor kinderen en jongeren maar door de jaren heen zijn doelgroepen zoals autismespectrum inclusief ADHD, mensen met trauma ervaringen en volwassenen.

 

inhoud activiteit

Deze training bestaat vooral uit actieve, fysieke en speelse activiteiten. Ook werken we veel aan sociale en communicatieve vaardigheden. Tijdens de training leer je om op een goede manier voor jezelf op te komen en rekening te houden met een ander. Ook leer je het beheersen van je emoties en energie of het juist te uiten daarvan. Je leert beter focus te houden en hoe je rust kunt worden en blijven. Ook leer je hoe je stevig kunt staan, bij je zelf te blijven en duidelijk NEE kunnen zeggen als je iets niet wilt. Je leert samen met andere te leven en te werken.

Je gaat je na deze training rustiger, sterker en zekerder voelen.

 

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan de Rots- & Watertraining of heb je aanvullende vragen over deze activiteit? Meld je aan of stel je vraag via onze contactpagina, mail naar info@sportstudiograve.nl of bel met telefoon 06 4482 0732! Wij staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.


contact